tisdag, februari 27, 2007

Dolly reser



Det här är Dolly. Hon är från Stockholm. Sedan en månad eller så tillbaks bor hon och hennes föräldrar Johanna och Ola i Managua. Snart ska de flytta till Granada.

Johanna jobbar och gör bra saker. Ola är pappaledig, men eftersom Dolly på det hela taget klarar sig ganska bra sitter han mest och surfar eller degar runt poolen. Tror jag, för en dag kom det ett mejl där han skrev att han läst i den här bloggen i en timme och sen skrev han till mig – alltså har han inte så mycket vettigt för sig.

Det är hur bra som helst för de är muy buena gente och alla kompisar vi kan hitta i Managua (eller ännu hellre Granada) är super. Att de tre är så kul är en uppskattad bonus (det här är inte bara bloggfjäsk). Läs vad de själva säger här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite nya kompisar. Det där med att undgås med barn är nog bra för dig Patrik.

Johanna & Ola sa...

Det är verkligen såhär man bli kompisar år 2007: Läser varandras bloggar. Mailar lite. Skypar. Och om det känns bra så skriver man att man gillar varandra i bloggarna. Cirkeln är sluten! Lite som att fråga chans. Ska bli kul att hälsa på er nästa vecka. Ser fram emot bröden!