onsdag, maj 21, 2008

Regn!

Jodå, det kom regn. En hel halvtimma. Ugnen förvandladles kortvarigt från vanlig ugn till varmluftsugn med vattenbad. Nu är det ugn igen. Mer regn åt folket!

Jag läser att Boverket anser att bo i en trea är trångbott. Samtidigt i en annan del av tidningen står det att läsa att det är fasligt dyrt med vård till asylsökande och clandestinos. Jaha, hur ska vi ha det? Ska vi fortsätta att jaga energislöseri med bättre isolering, ny uppvärmningsmetoder och annat fiffigt samtidigt som vi wastar hela vinsten på större och större bostäder istället för att satsa på annat, t ex miljön, vår omvärld eller varför inte skolan? Ska vi fortsätta att köpa trams och inte ha råd med vård? Jo, det verkar så. Jag kanske borde gå ned till barrion och fråga om någon har en get över, så kan jag skicka den till Rosenbad, så överlever de vintern, stackrarna.

Så långt moralen. Nu till dubbelmoralen. Vi var ute och reste lite i helgen. Erik har testat Stilla Havet och fann det kallt. Men poolen var ok. Lite bilder att plåga era datorer med.


Lite skojiga lösningar


Playa


Soligt utomhus --> inomhus


Jodå, vi använder bilstol


Morgan's Rock är så Eco att de inte använder klor utan nåt salt - vattnet smakar åt urinhållet, men bättre är klor




En bro

2 kommentarer:

kaa et jeando sa...

Hello gorgeouses!!!

Glad to see you enjoyed Morgans Rock!

We are having a beautiful weekend in Göteborg. Just wish we could be sharing it with you. Happily you will not be gone forever.

In the meantime, I'll test our sun-powered flashlight and see what visitations we get.

kaa et jeando sa...

By the way, we bumped into Gabi a couple of days ago and she looked terrific!
We look forward to the newest arrival to the growing Grupinho of Gotemburgenses: Alma, Erik, Stella and soon Emma!!