torsdag, juli 24, 2008

Havltid +

Jaha ja, det blir inte så mycket skrivet mellan fotona. Det saknas inte något att skriva om, inte alls. Abortlagstiftningen är åt helvete och historierna som kommer fram är på finaste svenska förjävliga. Här är en från Latinamerika.nu. Politiken i övrigt är starkt färgad av långt gången narcisism, beslöjad helhetssyn och ren dumhet. Den senaste mer noterbara händelsen är när Margot Honecker häromdagen fick en orden (eller nåt) för sina förtjänstfulla insatser. Och för er som inte är vandrade wikis är Margot Erick Honeckers änka. Hajar ni vad jag menar? Som Cris mycket trött säger när hon hör ett tal, "han glömde priset på bönor, ris och majsolja, igen".

Så är det, inflationen sänker córdoban tillochmed snabbare än dollarn. Lönerna sjunker ännu snabbare och snabbast av allt stiger matpriserna. Så pågår det och det blir nog inte bättre än på ett tag. Men vissa verkar ju tycka det. Sverige till exempel. I månadasskiftet stängs ambassaden här och efter 2009 ska alla biståndsprojekt vara slut. Jaha, så bra, då är det välstånd nog då?

Under tiden har vi sålt vår bil och håller så smått på med andra stänga-dörren-aktiviter. Eriks gröt räcker nog hela augusti ut. Piuh!

Inga kommentarer: