måndag, juli 28, 2008

Att förstöra en dag


Mieke, MJ och Erik

Vi har haft en mycket bra helg. I lördags var vi och badade i Laguna de Apoyo. En vulkankrater trettio minuter bort. Mieke var med nyss hemkommen efter semester i Belgien några veckor. En mycket bra dag där Erik bland anant lärde sig att titta mellan bryggplankor, fattas bara krabbor.

I söndags tog vi en tur till el Chcoyero, som är ett naturreservat i managuatrakten. Liksom bakom Vulcan de Masaya. Supernice och med massa ananasodlingar och annat gott utefter vägkanten. När vi nästan kommit fram till reservatet på den inte helt bra vägen, men ändå, vägen, kom vi ikapp en bil med diplomatskyltar. Så kom vi fram och parkerade.

Ur diplomatbilen steg fyra män klädda som ehhh, som redige killen med Indiana Jones-komplex. Full djungelutstyrsel, strumpor på utsidan, hatt och insektsbekämpningsgrejer högt och lågt. Och på vår sida en bebis i HM-body samt barnvagn samt två vanliga föräldrar i sandaler och t-shirt. De skakade på huvvet, såg allvarliga ut, skakade mer på huvvet och sen kom de fram och tejpade på insektsbekämpningsgrejer på vagnen. Sen gick vi stigen mot vattenfallet, och de med. Fast de såg liksom inte helt nöjda ut när de hörde Erik jollra där i vagnen strax bakom dem på deras spännande äventyr. Fast vi hade kul.


Brygga


Blublublublu-leken




Erik med guiden Roberto och hans kusiner


Träd


Ananas och i bakgrunden vulkan Masaya

1 kommentar:

kaa et jeando sa...

MJ, P & E!!!
You guys are looking really good, and Erik is too handsome already! Careful as Nicaragua may not let him out of the country...

JD, ST and I are just back from France, where we have been on and off for the last 6 weeks. It feels great to be home, and especially good as we have September 1st to look forward to...

Keep having fun over there and see you soon!!!