torsdag, oktober 04, 2007

Vi vill ha hardcore!

I dessa tider av prestionsångestframkallande böcker, sajter och bloggar om hur en förlossning blir en fin, mjuk och härlig (jamenvafan!) stund och överpålästa föräldrar är det hardcore-information från fältet vi vill ha. Vi vill höra en ärrad barnmorska säga att ja, vi skjuter dig full med vad som helst för droger för att få tyst på dig och pappaan har fri tillgång till heroin under förlossningen för att i nästa andetag förklara processen snabbt och skissartart så att den framstår som den bagatell där säkert är och sen, SEN, vill vi att hon ska säga nå, nu vet ni allt, gå hem sov nu.

Så tänkte vi och gick till föräldrakursen och vad fick vi? Jo, en barnmorska som sa, prata nu med varandra så ni blir bekanta så kokar jag kaffe så länge. Va? Vadå prata med de andra? Varför det, de kan ju inte heller ett skit!

Fast ok, det ska erkännas, ett par med bra attityd (läs: samma som vår) fanns där. Sug på det här citatet: "Vi har inte så många svenska vänner för vi orkar inte planera att träffas flera veckor i förtid".

3 kommentarer:

Johanna & Ola sa...

Ha ha, grymt rolig kommentar!Det har verkligen hänt att vi har bokat in parmiddagar typ en månad i förväg (fast då har det varit våra kompisars fel, vi är jättespontana och härliga människor som ni vet).
Fick ni testa en tripp med lustgasen? Inte heroin, men rätt soft.

Anonym sa...

he visto al Superbaby lo quiero loquuiero quiero uno igualito pero en chica. Se parece a Mjose me meo de la risa todo el hospital etaría viéndolo por exótico, Patrik espero que tenga algo tuyo(no quiero decir qué). Muchas felicidades otra vez.

Paquita

Los Zapatas sa...

Sí Paquita, tiene algo mio, te prometo. Natalia la va a gustar.

P